Vacature Marketing officer Online marketeer

Venlo – Tegelen

Bij Safari Marketing zijn we op zoek naar een enthousiaste Marketing officer / Online marketeer (parttime).

Wat ga je doen?

Als marketeer bij Safari Marketing ben je een echte duizendpoot. We ontzorgen onze klanten van A tot Z met small business marketing, online advertising en conceptontwikkeling. Je creëert content voor verschillende platformen, maakt digitale uitingen en ontwerpen voor drukwerk en schrijft teksten. Je denkt mee in het nóg beter bereiken van de doelgroep. Je bent praktisch creatief bezig en denkt in oplossingen. Je hebt direct contact met de klanten en werkt nauw met ze samen om de gewenste uitkomst te behalen. Het werk is afwisselend en klantgericht en je bent in staat zelfstandig hierop in te spelen.

Na de inwerkperiode zijn er volop mogelijkheden om deel te nemen aan nieuwe en interessante projecten, je verder te verdiepen in specifieke marketingaspecten en je takenpakker te verbreden. Je rapporteert aan de directie.

Dit ben jij

Voldoe jij aan de volgende competenties? Dan zouden wij weleens een goede match kunnen zijn.

Wij bieden

Informatie & Sollicitatie

Solliciteren kan via de mail:

Voor vragen neem telefonisch contact op met Sidney Burhenne of Jos van Kleef.

Wat we doen

Onze kernactiviteit én passie: Small Business Marketing. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en digital advertising.  Via effectieve marketingstrategieën ondersteunen wij onze klanten om hun diensten en producten effectief te promoten of de merkbekendheid te vergroten.