Over ons

Het bedrijf is eigenlijk ontstaan naar aanleiding van een toevallige ontmoeting bij onze gezamenlijke kapper begin 2022! Na verloop van een aantal gesprekken bleken de ondernemersvisie van Jos en marketingvisie van Sidney naadloos op elkaar aan te sluiten en 12-12-2022 werd Safari Marketing BV opgericht!

Hoe kunnen wij u helpen?

Resultaatgerichte online marketing diensten. Vindbaarheid, merkbekendheid, gerichte marketing op doelgroepen cq prospects en daardoor leads, klanten, omzet en winst. Effectieve social media marketingoplossingen in combinatie met transparante dashboards & heldere rapportages.

Heb je een online marketingbehoefte of een project in gedachten? Denk je dat wij er waarde aan toe kunnen voegen? Neem dan contact met ons op!

Services

Dit zijn onze diensten

Interesse of vragen?

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor MKB’ers. Met het doel van de klant in het achterhoofd maken we een passend plan waarbij het budget zo effectief mogelijk inzetten. Het plan wordt vervolgens uitgevoerd en resultaten worden duidelijk en eenvoudig getoond in een op maat gemaakt dashboard.

Bij Safari Marketing zijn we specialisten op het gebied van online adverteren. We maken gebruik van Google Ads, Microsoft Ads, Meta (Facebook/Instagram), LinkedIn Advertenties en nog veel meer om jouw doelgroep te bereiken.

Geen kennis van deze platformen? Geen enkel probleem!

Wij weten precies welke tools we in moeten zetten voor jouw bedrijf en jouw doelgroep!

We werken bij Safari Marketing voortdurend aan nieuwe, unieke marketingconcepten met een specifiek doel.

Heb je een idee, maar geen idee hoe je het uit moet voeren? Kom met ons sparren en wie weet lanceren we samen een heel nieuw concept!

Kopje koffie?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Ga met ons in gesprek en we kijken samen waar jouw marketingkansen liggen.
Geheel vrijblijvend natuurlijk!