HomeBlogOver Safari MarketingOntmoet onze nieuwe stagiair: Timo Peeters

Ontmoet onze nieuwe stagiair: Timo Peeters

We willen je graag even voorstellen aan onze nieuwe marketing stagiair: Timo Peeters.

Timo Peeters loopt stage bij Safari Marketing
Maak kennis met Timo Peeters

Mijn naam is Timo Peeters en ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren in Venlo en zit momenteel in de laatste fase van mijn opleiding Marketing & Communicatie. In mijn vrije tijd ben ik een gedreven en ambitieuze ondernemer met mijn eigen copywritingbedrijfje. Daarnaast ben ik muziekproducer en DJ, en doe ik graag aan fitness.

Tijdens mijn stage bij Safari Marketing ondersteun ik Sidney, medeoprichter van Safari Marketing, met verschillende marketinggerichte werkzaamheden. Mijn taken omvatten het schrijven en optimaliseren van blogs en content, zoekmachineoptimalisatie van webpagina’s, en marktonderzoek en analyses.

Tijdens mijn vorige stage heb ik mij beziggehouden met content creatie voor affiliate marketing. Nu wil ik me verder verdiepen in SEO, de technische aspecten van marketing en hoop ik door te groeien van stagiair naar medewerker binnen een marketingbureau. Hopelijk bij Safari Marketing!

De eerste week was natuurlijk voornamelijk kennismaken en opstarten, maar wekte wel meteen mijn interesse op. De werkzaamheden die aan bod komen, passen goed in mijn straatje! Sidney heeft mij in de eerste twee weken erg goed op weg geholpen en ik ben dan ook erg tevreden met hem als praktijkbegeleider. Mede hierdoor heb ik snel mijn draai kunnen vinden binnen het bedrijf. Wat vind ik het leukste aan mijn stage? Het feit dat een groot deel van de werkzaamheden toepasbaar is binnen mijn eigen bedrijfje. Ik ben erg benieuwd naar hoe de rest van de stageperiode zal verlopen en ik hoop nog een hoop nieuwe dingen te leren over het marketing vak.